Lähitaksi osallistuu Matka 2017 -messuille 19.-22.1.2017 Helsingin Messukeskuksessa

Taksi on olennainen osa matkaketjua, sekä matkan alku- että loppupäässä. Painavien laukkujen kanssa öinen matka lentokentälle sujuu useimmiten mukavasti juurikin taksin kyydissä ja tätä mukavaa matkustusmuotoa on vaikea päihittää! Lähitaksi onkin jälleen mukana Matkamessuilla Messukeskuksessa 19.-22.1.2017. Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailutapahtuma, joka kerää yhteen kymmeniä tuhansia kävijöitä vuosittain!

Lähitaksin messuosastolla 6n70 pääset osallistumaan kilpailuihimme, joissa voit voittaa sekä tuotepalkintoja että lennot Lontooseen! Tule myös tutustumaan yrityksemme tarjoamiin kuljetuspalveluihin, tilaustapoihin sekä tuotteisiin.  Lähitaksin osastolta löytyy siis taksialan ajankohtaisimmat tuotteet ja palvelut, viihdyttävää ohjelmaa sekä asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme.

Messuosastolla vierailee yhteistyökumppaneita

Lähitaksi tukee myös kotimaanmatkailua sekä kaupunkikulttuuria ja osastollamme vierailee messujen aikana yllätysvieraana yhteistyökumppanimme HIFK Fotbollin edustusjoukkoeen pelaajia jakamassa 2 kausikorttia HIFK Fotbollin kotipeleihin kaudella 2017! Kannattaa pysyä valppaana, sillä tiedotamme asiasta lisää facebookissamme.

Tervetuloa viihtymään kanssamme ja nauttimaan messutunnelmasta!
 


Lisätietoja:

Heidi Säynäjoki
Markkinointipäällikkö
09 477 80 350
heidi.saynajoki@lahitaksi.fi

 

Takaisin