Lähitaksi Oy:lle valittiin uusi hallitus - yhtiön hallituksen osaamispohja vahvistuu monipuolisesti alan ulkopuolisilla asiantuntijoilla

Lähitaksi Oy järjesti varsinaisen yhtiökokouksen 16.9. ja 7.10.2020 Helsingin Kulttuuritalolla. Kokous keskeytyi 16.9. kolmeksi viikoksi ja sitä jatkettiin 7.10.2020 hallitusjäsenten äänestyksellä koronaturvallisuus tilaisuudessa huomioiden. Lähitaksin hallituksen osaamispohja täydentyy ja monipuolistuu yhtiön hallitushistorian valossa merkittävällä tavalla.

Yhtiökokous valitsi uuteen kahdeksanhenkiseen hallitukseen viisi ulkopuolista asiantuntijajäsentä ja kolme taksiyrittäjätaustaista jäsentä. Taksitoimialan ulkopuolista osaamista edustavia jäseniä ovat NRC Group Finlandin HR-johtaja Monna Huvilinna, PostNord Oy:n kehitysjohtaja Piritta Häkkinen, Fondia Oy:n juristi ja ilmiöiden sekä moniosaamista vaativan kompetenssin vetäjä Anne Kangasniemi, Protoomo Oy:n strategiakonsultti Mikko Leskelä ja asianajotoimisto Ulrika Larpes Consulting Oy:n johtaja ja asianajaja Ulrika Larpes. Taksitoimialan sisäistä kokemusta edustavat Lähitaksin yrittäjät Pasi Rokosa, Vesa Vepsä ja Ismo Hirvelä. Pasi Rokosalla, Vesa Vepsällä, Monna Huvilinnalla ja Mikko Leskelällä on aikaisempaa kokemusta Lähitaksi Oy:n hallitustyöskentelystä.

Lähitaksin hallituksen monipuolinen osaamis- ja kokemuspohja niin yritysstrategisen osaamisen, taloudellisen suunnittelun, juridiikan, ICT-kehittämisen johtamisen kuin logistiika-alan osalta vahvistaa yhtiön hallituksen osaamispääomaa. Erityisen tärkeää tämä on aikakaudella, jolla koko taksi- ja liikenneala on valtavassa, koko toimialaa ravistelevassa murroksessa. Lisäksi koronaviruspandemia asettaa ennennäkemättömiä haasteita koko alan pärjäämiselle alati kiristyvässä kilpailussa.

Yhtiökokous valitsi kahden vuoden toimikaudeksi hallitukseen Monna Huvilinnan, Vesa Vepsän, Piritta Häkkisen ja Anne Kangasniemen. Yhden vuoden toimikaudelle valittiin Pasi Rokosa, Ismo Hirvelä, Mikko Leskelä ja Ulrika Larpes. Hallitus järjestäytyy lähiaikoina valitakseen keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

Lisätiedot:
Lähitaksi Oy:n hallituksen jäsen, taksiyrittäjä Pasi Rokosa
Puh. 040 526 8672

Takaisin