Lähitaksi panostaa uusiutuvan dieselin käyttöön

Lähitaksi ryhtyy yhteistyöhön Nesteen kanssa ja kannustaa sopimusyrittäjiä ja -kuljettajiaan suosimaan Neste MY uusiutuvaa dieseliä taksien polttoaineena.

Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen sanoo, että Lähitaksi haluaa olla mukana pienentämässä omaa hiilijalanjälkeään. Sataprosenttisesti jätteistä ja tähteistä valmistetun uusiutuvan dieselin käyttö sopii hyvin Lähitaksin ympäristövastuulliseen toimintaan, jolla tehdään jälkipolville saasteettomampaa huomista.

”Haluamme olla taksialan edelläkävijä vastuullisuusasioissa nyt ja tulevaisuudessa. Se on oleellinen osa laadukasta ja luotettavaa palvelua, jota haluamme asiakkaillemme tarjota”, Pentikäinen sanoo.

Lähitaksi seuraa tekniikan kehitystä tarkasti myös ympäristönäkökulmasta. Autokanta pidetään tuoreena, jolloin päästöt ovat lähtökohtaisesti pienemmät. Neste MY uusiutuvan dieselin käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 prosenttia verrattuna fossiiliseen dieseliin.

” Olemme erittäin iloisia, että Lähitaksi kannustaa sopimusyrittäjiään käyttämään uusiutuvia polttoaineita ja Neste MY uusiutuvaa dieseliä. Tuote on erinomainen ratkaisu nimenomaan taksiyrittäjien polttoaineeksi, sillä sen käytöllä voidaan merkittävästi vähentää kasvihuonekaasupäästöjä sekä paikallisia ilmanlaatua heikentäviä lähipäästöjä. Korkealaatuista Neste MY uusiutuvaa dieseliä voidaan käyttää olemassa olevalla kalustolla, ja se käy kaikkiin dieselmoottoreihin missä tahansa sekoitussuhteessa”, Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaava johtaja Sam Holmberg kertoo.

”Kun vaihtoehtona on palvelutasoltaan kaksi luotettavaa taksiyritystä, mutta toinen on tehnyt selkeän valinnan ympäristön puolesta, siitä voi syntyä se ratkaiseva ero”, Pentikäinen summaa.

 

Lisätietoja:

Juha Pentikäinen, Lähitaksi, puhelin 040 865 0988, juha.pentikainen@lahitaksi.fi

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000. Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

 

 

Takaisin