Lähitaksi pilotoi Parkki & Pirssi -palvelua Linnanmäen valokarnevaaleilla

Lähitaksi pilotoi Parkki & Pirssi -palvelua Linnanmäen valokarnevaaleilla

 

Linnanmäen vuosittainen syystapahtuma Valokarnevaali alkaa torstaina 10.10. Huvipuisto on avoinna 10.–20.10. arkisin klo 16–22, lauantaisin 13–24 ja sunnuntaisin 13–22. Tänä vuonna Lähitaksi pilotoi Valokarnevaalien aikaan Lintsin Parkki & Pirssi -etäparkkipalvelua yhteistyössä Linnanmäen kanssa.

Palvelussa Linnanmäen asiakkaat voivat pysäköidä autonsa Elimäenkatu 15:n Q-Parkiin, josta he pääsevät Lähitaksin kyydillä Linnanmäen Eteläportin läheisyyteen Diakonissalaitoksen pihaan, ja huvipuistovierailun jälkeen samaa reittiä takaisin. Edestakainen taksimatka on kiinteähintainen paketti, ja asiakas maksaa sen saapuessaan Linnanmäelle.

Lintsin Parkki & Pirssi -pilottiin on varattu pieni määrä Lähitaksin autoja, joiden kanssa palvelun toteuttamisesta on sovittu ennakolta. Autot ajavat non-stoppina Q-Parkin ja Diakonissalaitoksen väliä, ja ne on merkitty värikkäin Lintsin Parkki & Pirssi -tunnuksin.

Tarkempi kuvaus Lintsin Parkki & Pirssi -palvelun toiminnasta Linnanmäen sivuilta: https://www.linnanmaki.fi/fi/tietoa-puistosta/lintsin-parkki-pirssi/


Lisätietoa Lähitaksin roolista Parkki & Pirssi -palvelun tuottajana:

Caj Rautelin
Lähitaksi Oy
puh. 09 4778 0331
caj.rautelin@lahitaksi.fi

 

Lähitaksi on Linnanmäen yhteistyökumppani ja tuemme lastensuojelutyötä Lasten Päivän Säätiön kautta.

Takaisin