Lähitaksi siirtyy uuteen autolaite- ja taksinvälitysjärjestelmään - häiriöitä voi ilmetä

Olemme tehneet Lähitaksissa pitkään autolaite- ja järjestelmäuudistusta kaikkiin palvelusopimustemme piirissä olevaan noin 1300 taksiin ja palveluidemme tietoteknisiin järjestelmiin. Uudistustyö on koskenut taksien välitysjärjestelmän osalta myös kelakyyteihin keskittynyttä tytäryhtiötämme Suomen Lähilogistiikkaa: www.lahikyyti.fi.

Iso muutos ja uudistus on saavuttamassa päätepisteen. Siirrymme näinä päivinä ja olemme siirtyneet koko kuluvan vuoden asteittain uuteen autolaite- ja välitysjärjestelmään siten, että vapunpäivä 1.5. on takaraja siirtymälle. Esimerkiksi äskettäin olemme siirtäneet sähköisiä taksiemme tilauskanavia, kuten Taksini-sovellus, 02 Taksi ja Whim, uuteen välitysjärjestelmäämme.

Projektiryhmämme ja koko lähitaksilainen työyhteisömme on työskennellyt uutterasti järjestelmätoimittajien kanssa historiallisen suuren uudistuksen parissa ja työskentelee jatkossakin kokonaisjärjestelmän vakauttamiseksi. Sadat kuljettajat ovat käyneet läpi koulutuksiamme uuteen järjestelmään, koska se muuttaa taksinkuljettajan työvälineitä taksamittareista maksupäätteeseen autossa.

Kuten kaikissa suurissa tietojärjestelmäuudistuksissa, myös tässäkin uudistuksessa voi ilmetä häiriöitä. Ne voivat ilmentyä esimerkiksi taksin tilaamisessa, jonkin tilauskanavan toimivuudessa tai tilausnumeromme hetkittäisessä ruuhkautumisessa. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä etukäteen. Samalla toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä uudistuksemme läpimenon tärkeimpiin hetkiin.

Jos ongelmia ilmenee, ratkomme niitä järjestelmätoimittajiemme (ICT, ajovälitys, välityskeskus, maksuliikenne jne.) kanssa vuorokauden ympäri. On mahdollista, että uuden kokonaisjärjestelmän vakauttaminen ja saattaminen täyteen tuotantokykyynsä voi viedä aikansa. Suurten järjestelmäuudistusten yhteydessä törmätään usein uudenlaisiin virheisiin, joita pala kerrallaan kartoitetaan ja mahdollisimman nopeasti korjataan.

Mahdollisista ongelma- ja häiriötilanteista voi laittaa palautetta meille kanaviemme kautta, olkaa hyvä: tästä

Tiedotamme mahdollisista häiriötilanteista:

Hyviä kyytejä ja aurinkoista vapunaikaa!

 

Takaisin