Lähitaksi tarjoaa sotaveteraaneille kuljetuksen veteraanipäivän tapahtumiin

Lähitaksi tarjoaa sotaveteraaneille kuljetuksen veteraanipäivän tapahtumiin
 

Lähitaksiin kuuluvat Uudenmaan taksiautoilijat tarjoavat torstaina sotaveteraaneille maksuttoman kuljetuksen paikallisiin Kansallisen veteraanipäivän tilaisuuksiin seitsemällä paikkakunnalla.

Kuljetuksia järjestävät Espoon, Vantaan, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän ja Sipoon taksiautoilijat.

”Sotaveteraanit ovat ikäihmisiä, joiden liikkumiskyky on heikentynyt. Haluamme kunnioittaa veteraanien tekemää työtä 100-vuotiaan Suomen puolesta ja mahdollistaa omalta osaltamme, että he pääsevät ansaitsemiinsa juhlatilaisuuksiin”, Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen sanoo.

Espoossa veteraanipäivää vietetään torstaina Tapiolan kulttuurikeskuksessa, jonne Espoon-Kirkkonummen Taksit ry on tarjonnut kuljetuksen halukkaille sotaveteraaneille.

”Nämä talkoot ovat sellaiset, joihin pitää osallistua. Uskon, että jokainen suomalainen arvostaa sotaveteraanien tekoja”, Espoon-Kirkkonummen Taksit ry:n puheenjohtaja Tomi Kuukauppi sanoo.

Uudenmaan Sotaveteraanipiirin toiminnanjohtaja Jouko Kaivonurmi sanoo, että Lähitaksin kaltaiset yhteistyökumppanit ovat sotaveteraaneille tärkeitä.

”Monella paikkakunnalla veteraanipäivän taksikuljetuksista on tullut jo perinne. Esimerkiksi Keravalla taksit ovat kuljettaneet veteraaneja juhlatilaisuuksiin jo useita vuosia”, Kaivonurmi toteaa.

Hän muistuttaa, että sotaveteraanit ovat yli 90-vuotiaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat yksilöllisiä kuljetuspalveluja ja avustamista liikkumiseen.

”Lähitaksin paikalliset taksiautoilijat ovat veteraaneille tuttuja henkilöitä, joiden palveluihin voi luottaa”, Kaivonurmi huomauttaa.
 

Lisätietoja:

Juha Pentikäinen, Lähitaksi, puhelin 040 865 0988, juha.pentikainen@lahitaksi.fi

Tomi Kuukauppi, Espoon-Kirkkonummen Taksit ry, puhelin 0400 884 655.

Jouko Kaivonurmi, Uudenmaan Sotaveteraanipiiri, puhelin 044 3028708

 

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000.

Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin