Lähitaksi vastaa jatkossa myös Helsingin Valopilkku-tilauksista

Valopilkku-taksisovellus toimii jatkossakin Helsingissä

 

Taksintilaussovellus Valopilkku toimii jatkossakin normaalisti pääkaupunkiseudulla, myös Helsingissä vaikka edellinen palveluntarjoaja Taksi Helsinki irrottautuu palvelun piiristä. Helsingin alueella tehdyt Valopilkku-tilaukset ohjautuvat jatkossa automaattisesti Lähitaksin autoille. Lähitaksi vastaa entiseen tapaan myös Espoon ja Vantaan sekä 16:n muun Uudenmaan kunnan Valopilkku-tilauksista.

Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen sanoo, että Lähitaksin taksiyrittäjät haluavat olla mukana mahdollistamassa Taksiliiton Valopilkku-palvelun toteuttamista. Asiakkaat saavat näin jatkossakin tilattua taksin helposti puhelinsovelluksella. ”Olemme ajaneet jo aiemmin kymmeniä tuhansia Valopilkku-tilauksia pääkaupunkiseudulla joka kuukausi. Jatkossa teemme tätä työtä entistä voimallisemmin”, Pentikäinen toteaa.

Lähitaksilla on koko pääkaupunkiseudun alueella noin 1250 autoa. Valopilkku-sovelluksen ohella Lähitaksin autoja voi tilata myös yhtiön oman Lähitaksi-puhelinsovelluksen kautta.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Pentikäinen, Lähitaksi Oy, p. 040 865 0988, juha.pentikainen@lahitaksi.fi

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on noin 1250 ja kuljettajia yli 4000. Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin