Lähitaksi vei Diakonissalaitokselle lahjoja Joulupukilta

Lähitaksi on Joulupukin virallinen taksi ja Joulupukkisäätiön yhteistyökumppani. Torstaina 10.12. pistäydyimme lahjojenjakopuuhissa Helsingin Diakonissalaitoksella viemässä suoraan Joulupukilta saatuja pieniä lahjoja Rinnekodin lapsille.

Joulupukkisäätiö oli lahjoittanut meille mm. ihania ja upeita Joulupukin satu- ja puuhakirjoja sekä Joulupukki-pinssejä, ja Lähitaksissa me halusimme valita lahjoituskohteen, jossa niistä voisi olla saajilleen mahdollisimman paljon iloa. Diakonissalaitoksella meidät otettiinkin ilomielin vastaan. Samassa yhteydessä lahjoitimme lapsille Lähitaksin heijastimia lisäturvaa tuomaan, jotta heidät olisi pimeällä liikkuessaan helpompi havaita liikenteessä.

Lähitaksin Amir Al Take ojensi tuomiset Joulupukilta Martin Kasvunkodin erityisohjaaja Annika Ahlstedtille (vas.) ja Pikku-Martin ohjaaja Raine Malinovskajalle. Rinnekodissa on autismin kirjon ja kehitysvammaisia lapsia kaikissa lasten yksiköissä yhteensä noin 120. Kasvunkoti Martissa ja Juniori-Martissa on parikymmentä lasta ja lyhytaikaisen hoidon asiakkaita yhteensä noin 40. 

Suomesta kotoisin oleva Joulupukki on maailman tunnetuin hahmo ja hyväntahdon lähettiläs. Lähitaksin ja Joulupukkisäätiön yhteistyö näkyy ympäri vuoden Joulupukin kotikaupunki Rovaniemellä, jossa välityksessämme olevat Lähitaksi Rovaniemen autot on merkitty joulupukkitunnuksin. Lähitaksin omalla toimialueella pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla osaan autoista on kiinnitetty Joulupukin myöntämä "Santa's Official Taxi" -merkki konepeltiin ja sivuikkunoihin. Erityisesti lapsiperheet, lapsenmieliset, ulkomaiset turistit sekä kaikki jouluun ja Joulupukkiin uskovat valitsevät mielellään luotettavan Lähitaksin "joulupukkitaksin" esimerkiksi taksiasemalta.

Lähitaksi on jo useana syksynä jakanut autoissaan tuhansia heijastimia asiakkailleen. Tänä vuonna heijastimia oli jaossa kaikkiaan 7 000 kappaletta.

Lisätiedot:
markkinointipäällikkö Tuomo Antikainen
tuomo.antikainen@lahitaksi.fi

Kuva: Magnus Scharmanoff

Takaisin