Lähitaksiin liittyminen parantaa Askolan taksipalveluja

Lähitaksiin liittyminen parantaa Askolan taksipalveluja

Askolan taksinvälityspalvelut ovat siirtyneet kesäkuun alusta lähtien Lähitaksin hoidettavaksi.

Tämä tarkoittaa, että Askolan omien taksien ohella myös muut Lähitaksin runsaat 1200 autoa ovat askolalaisten käytettävissä oman kunnan alueella ja kaikkialla muuallakin Lähitaksin toimialueella Uudellamaalla.

”Kuntalaisten taksipalvelut paranevat huomattavasti. Taksin saa entistä nopeammin, sillä Lähitaksin järjestelmä hakee asiakkaalle aina lähimmän taksin, olipa kyse sitten Askolasta tai lähikunnasta tuleva taksi”, askolalainen kuljetusyrittäjä Jyrki Lampola sanoo.

Askolaan laajentumisen myötä Lähitaksi välittää takseja 17 kunnan alueella Helsingin ympäristössä.

”Haluamme olla mukana kehittämässä taksikuljetuspalveluja myös Askolassa, jotta askolalaisille asiakkaille voidaan tarjota monipuolisia ja laadukkaita taksipalveluja”, Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen sanoo.
                                                                           

Tutun tilausnumeron rinnalle uusia tilausmuotoja

Taksiautoilijat ovat Askolassa samat kuin ennenkin. Taksien määrä kasvaa kuitenkin kuudesta autosta kahdeksaan.

Lähitaksiin liittymisen jälkeenkin Askolan taksien tilausnumero 0100 84 084 säilyy ennallaan. Puhelut yhdistyvät joko suoraan lähimpää autoon tai Lähitaksin taksikeskukseen, jonka välityspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä.

Askolalaisia palvelee jatkossa myös Lähitaksin tilausnumero 0100 7300, joka yhdistyy suoraan Lähitaksin taksikeskukseen. Tähän numeroon kannattaa soittaa, kun haluaa tilata taksin ennakkoon tai kuljetukseen tarvitaan esimerkiksi farmariauto tai tilataksi.

Myös asiakkaan paikannukseen perustuva Lähitaksin puhelinnumero 0100 7301 toimii Askolassa. Tällöin puhelu yhdistetään lähimpään vapaaseen taksiin.

Taksin voi tilata myös älypuhelimella Lähitaksin sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi www.lahitaksi.fi -sivustolta. Myös valtakunnallinen Valopilkku-taksintilaussovellus toimii jatkossa Askolassa.

Kelan korvaamat taksikuljetukset tilataan jatkossakin numerosta 0100 84 000.

 

Lisätietoja:

Jyrki Lampola, kuljetusyrittäjä, Askola, puhelin 0400 706526

Juha Pentikäinen, Lähitaksin toimitusjohtaja, puhelin 040 865 0988,
 

Lähitaksi on taksiautoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 17 kuntaa Helsingin ympäristössä. Lähitaksin autoja on runsaat 1200 ja kuljettajia yli 4000. Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

Takaisin