Lähitaksin 1500 euron arpapäävoitto meni Järvenpäähän

Lähitaksin 1500 euron arpapäävoitto meni Järvenpäähän
 

Järvenpäässä asuva Gunilla Plutén on voittanut Aja Lähitaksilla -arpajaisten pääpalkinnon, joka on Aurinkomatkojen 1500 euron matkalahjakortti.

Arpoja oli tänä vuonna jaossa asiakkaille Lähitaksin takseissa. Kilpailuun pystyi myös osallistumaan Lähitaksin messuosastoilla, joita oli muun muassa Matkamessuilla, Espoo Rantamaratonilla ja Vantaan Extreme Run -tapahtumassa.

Päävoiton lisäksi kampanjassa arvottiin sata 30 euron arvoista prepaid-taksirahakorttia, joita voi käyttää maksamiseen Lähitaksin autoissa.

 

Gunilla Plutén kertoo saaneensa arvan kuljettajalta, kun hän matkusti Järvenpäästä Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

”Päävoiton osuminen kohdalle oli erittäin iloinen yllätys. Sattumoisin olemme juuri katsoneet mieheni kanssa lomamatkoja. Joulun jälkeen olisi tarkoitus lähteä viikoksi tai kahdeksi johonkin lämpimään, vaikkapa Floridaan”, Plutén miettii.

Lähitaksin palvelut ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi Pluténin perheelle. Gunilla Plutén on tyytyväinen Järvenpään taksipalveluihin.

”Aina kun tarvitsemme taksia”, soitamme Lähitaksin numeroon.


Gunilla Plutén (vas.) voitti Aja Lähitaksilla -arpajaisten päävoiton. 1500 euron matkalahjakortin luovutti Lähitaksin Heidi Säynäjoki.


Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, markkinointipäällikkö, Lähitaksi, p. 09 477 80 350 tai heidi.saynajoki@lahitaksi.fi.

Lähitaksi on Uudenmaan taksiautoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alueena on 18 kuntaa Helsingin ympäristössä.

Takaisin