Lähitaksin ilmapallot vietiin käsistä Espoossa

Lähitaksi juhlisti perjantaina Espoo-päivää jakamalla ilmapalloja ja karkkeja Sellon taksiaseman edustalla Leppävaarassa. Päivän vetonaulaksi paikalle oli tuotu aito Lontoon taksi, joka viettää nyt eläkepäiviään Lähitaksin hoivissa. Erityisen suosittuja olivat Lähitaksin kelta-mustat ilmapallot. Ne menivät kuin kuumille kiville, kun ohi kulki paljon koululaisryhmiä ja lapsiperheitä.

 

Lähitaksilaisten kanssa pysähtyi jututtelemaan myös moni vakioasiakas.

”Minulla on Lähitaksin palvelusta ihania kokemuksia. Käytän taksia silloin tällöin, ja aina olen saanut ystävällistä palvelua”, Sirkka Pekkinen sanoi.

”Taksin tilaamisen on oltava helppoa ja auton on saavuttava nopeasti. Sekin on tärkeää, että kuljettaja tuntee hyvin osoitteet. Ja jos asiakkaana on vanhempi henkilö, kuljettaja saattaa tarvittaessa ulko-ovelle”, Eila Laine puolestaan painotti.

 

Lähitaksin Pauliina Pusa kertoi, että Espoo-päivän tempaus sai ohikulkijoilta paljon peukutuksia. Moni myös kyseli Lähitaksin palveluista ja antoi niistä palautetta.”Palvelusta on tullut pelkkää hyvää palautetta. Myös Lähitaksin mobiilisovellusta on kehuttu näppäräksi tavaksi tilata taksi”, Pusa luetteli.

 

Takaisin