Lähitaksin kampanja poiki riemukkaita taksitarinoita

Lähitaksitarinoita-kampanja innosti sekä Lähitaksin asiakkaita että kuljettajia kertomaan kymmeniä tositarinoita taksimatkoista, jotka ovat tavalla tai toisella syöpyneet mieleen.

 

Kampanjassa oli mukana tuoreita tapauksia mutta myös hauskoja sattumuksia vuosikymmenien takaa.

Asiakkaiden tarinoista nousi hyvin esille taksinkuljettajien vankkumaton palveluasenne. Penkille unohtuneet hansikkaat tuotiin kotiin ja tanssikengät yökerhoon aikaa ja vaivaa säästämättä.

Myös kuljettajat kertoivat vauhdikkaista sattumuksistaan erilaisissa asiakaskohtaamisissa. Taksin kyytiin oli menneinä vuosina osunut niin maailman rikkain nainen kuin tuleva aviopuolisokin.
 

Lähitaksitarinoita-kampanjan yhteydessä suosikkitarinaansa äänestäneiden kesken arvotun pääpalkinnon voitti Heidi Hurula. Hän saa palkinnoksi Aurinkomatkojen 1000 euron matkalahjakortin.

Päävoiton osuminen kohdalle oli oikein iloinen yllätys. Tosi hienoa lähteä matkaan. Johonkin lämpimään tekee mieli – etenkin kun kesä oli Suomessa mikä oli”, Hurula sanoo.

Hurula törmäsi Lähitaksin kampanjamainontaan internetissä. Tositarinat takseista olivat hänestä hauskoja. Ne kertoivat myös taksien palveluasenteesta, josta Hurulalla on itselläänkin hyviä kokemuksia.

Suomessa taksien palvelu ja asiakaskohtaaminen ovat kohdallaan”, hän toteaa.

 

Kampanjan riemukkaita taksikokemuksia voi katsoa ja lukea täältä.

 

Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, markkinointipäällikkö, Lähitaksi, p. 09 477 80 350 tai heidi.saynajoki@lahitaksi.fi.

Takaisin