Lähitaksin pakettikuljetukset halpenevat – 10 euron lisämaksu poistuu

Lähitaksi panostaa jatkuvasti kasvavaan tavara- ja pakettikuljetusliiketoimintaan. Pakettikuljetusten yhteydessä aikaisemmin veloitettu 10 euron lisämaksu poistuu tänään jouluaatonaattona 23.12.2020 kokonaan. Näin ollen pakettien ja tavaroiden kuljetuttaminen Lähitaksin noin 1400 luotettavalla, turvallisella, laadukkaalla ja kotimaisella taksilla halpenee tuntuvasti.

- Luovumme kympin lisämaksusta kehittääksemme kilpailukykyämme erittäin kilpaillulla markkinalla asiakkaan parhaaksi. Näemme tavaran- ja paketinkuljetusbisneksessä kasvun mahdollisuuksia ja potentiaalia kaikille lähitaksilaisille taksiyrittäjillemme ja taksinkuljettajillemme lisääntyvien kyytien merkeissä. Onhan taksimme asiakkaalle loistava tapa lähettää esimerkiksi viime tinkaan paketoidut joululahjat nopeasti ja helposti perille lahjansaajia ilahduttamaan, tiivistää Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

Taksi on yksi nopeimmista, ellei nopein tapa, saada paketti kätevästi perille esimerkiksi tilanteissa, joissa tarve paketin lähettämiseen syntyy äkillisesti. Lisäksi hyvin harva kuljetuspalvelu palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, kuten enemmistö Lähitaksin 1400 taksista tekee. Lähitaksi palvelee yli 4000 koulutetun taksiammattilaisen voimin 24/7/365-periaatteella asiakkaitaan kaikenlaisissa kuljetustarpeissa henkilöliikenteestä pakettikuljetuksiin laajalla palvelu- ja toiminta-alueellaan Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla ja Riihimäellä.

- Kohtalokas, myös Lähitaksia kovasti kurittanut koronaviruspandemia on johtanut tilanteeseen, jossa ihmiset eivät juurikaan tällä hetkellä liiku, mutta paketit liikkuvat, ja koko ajan enenevissä määrin. Lähitaksilla on myös etunaan yli 55 vuoden kokemus erilaisista pakettikuljetuksista perustamisvuodestaan 1965 alkaen. Moni muistanee kylmiä hikipisaroita ohimoille valuttaneen hetken, kun passi on jäänyt kotiin lentoasemalle saavuttaessa, ja kukapas muu, kuin äkkiä tilattu lähitaksilainen pirssi on tilanteen ripeän määrätietoisilla liikkeillään pelastanut. Pakettirepertuaariimme on myös läpi Lähitaksin historian kuulunut niin tärkeiden varaosien toimituksia työmaille, edelliseen tapaamispaikkaan jääneiden työläppärien kiiruhtamisia, juhlapyhien kauppakuljetuksia kuin kukkalähetyksiäkin ensi-ihastuksista isovanhemmille, taustoittaa Lähitaksin viestintäpäällikkö Sakari Lauriala.

Lähitaksin pakettikuljetuksen ilman lisämaksua voi tilata numerosta 0100 7300 tai suositulla Taksini-sovelluksella. Kuljetuksen voi maksaa joko lähettäjä tai vastaanottaja.

Lisätiedot: https://www.lahitaksi.fi/fi/palvelut/pienpakettikuljetukset

myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen
p. 09-47780335
sanna.salminen@lahitaksi.fi

viestintäpäällikkö Sakari Lauriala
p. 050-4334230
sakari.lauriala@lahitaksi.fi

Takaisin