Lähitaksin vinkit pikkujoulun juhlijoille

Lähitaksin vinkki pikkujoulun juhlijoille:

Tilaa taksi näppärästi ilmaisella Lähitaksi-sovelluksella

 

Pikkujoulukautta varten puhelimeen kannattaa ladata Lähitaksin uusi puhelinsovellus, sillä sen avulla taksin tilaaminen on entistä kätevämpää ja vieläpä ilmaista.

”Tilaussovelluksen lataaminen omaan puhelimeen on pikkujoulukauden paras vinkki. Sovelluksella voi tilata taksin vaivattomasti myös ruuhka-aikoina ilman puhelimessa ja taksitolpalla jonottamista”, Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo.

Lähitaksi-puhelinsovelluksella voi tilata Lähitaksin takseja, joita on Uudellamaalla yhteensä noin 1250. Tilausalue kattaa 18 pääkaupunkiseudun kuntaa ulottuen Inkoosta Vihdin läpi Mäntsälän ja Pornaisten kautta Sipooseen ja Askolaan. Lähitaksin autoja on aina saatavilla myös Helsingissä.

 

Sovelluksen lataaminen on helppoa!

Lähitaksi-applikaation voi ladata puhelimeen ilmaiseksi Android-, iOS- tai Windows-sovelluskaupasta. Käyttäjä voi luoda sovellukseen käyttäjäprofiilin ja tallentaa sinne esimerkiksi puhelinnumeron, mikä auttaa kuljettajaa löytämään asiakkaan epäselvässä tilanteessa.

Sovellukseen voi kirjoittaa tilausosoitteen, mutta se myös paikantaa asiakkaan sijainnin Google Mapsin avulla. Tilauksen edistymistä voi seurata reaaliaikaisesti puhelimesta.

”Lähitaksi-sovelluksella pystyy myös tilaamaan taksin ennakkoon. Lisäksi sillä voi valita autotyypin – esimerkiksi jos tarvitaan tila-auto vähän isommalle porukalle”, Säynäjoki toteaa.

 

Kaikki saavat taksin vuorollaan

Pikkujoulukauden vilkkaimpina viikonloppuina lähes kaikki taksit ovat liikenteessä, mutta etenkin ravintoloiden sulkemisaikana jonoilta on mahdotonta välttyä. Heidi Säynäjoki suosittelee, että kotiin palaavat juhlijat valitsevat vain yhden tilaustavan taksin tilaamiseen.

”Taksi ei tule yhtään nopeammin, vaikka tilauksen yrittäisi tehdä sekä mobiilisovelluksella että puhelimitse. Päinvastoin, tuplatilausten vuoksi taksit haeskelevat asiakkaita turhaan, mikä lisää ruuhkia entisestään.”

”Pikkujoulutunnelmaan kuuluu, että otamme muutkin juhlijat huomioon ja odotamme kärsivällisesti omaa vuoroamme. Kannattaa siis pukeutua lämpimästi ja muistaa, että liikkeellä on paljon muitakin ihmisiä”, Säynäjoki toivoo.

Lisäksi hän vinkkaa, että joulukuussa kannattaa myös tarkkailla Lähitaksin kotisivuja jouluyllätysten varalta.

 

Lisätietoja: Heidi Säynäjoki, p. 09 477 80 350 tai heidi.saynajoki@lahitaksi.fi.

Takaisin