Monna Huvilinna ja Mikko Leskelä Lähitaksi Oy:n hallitukseen

Lähitaksi Oy:n hallitukseen on nimitetty 17.6.2019 pidetyssä yhtiökokouksessa uusina jäseninä Monna Huvilinna ja Mikko Leskelä. Heidän laaja kokemustaustansa auttaa tunnistamaan uusia mahdollisuuksia taksialan toimintaympäristössä. 

Suomen vanhimpiin taksien tilausvälitysyhtiöihin kuuluva Lähitaksi Oy on vahvistanut hallituksen kokoonpanoaan kahdella uudella hallitusjäsenellä.

- Liikkumisen palvelut, digitalisaatio, taksialan lainsäädäntö sekä palveluiden käyttötarpeet ovat toimintaympäristön muutostekijöitä, joita haluamme entistä vahvemmin huomioida kaikessa kehitystyössämme. Haluamme jatkossakin olla asiakaslähtöisesti ajatteleva ja palveleva tilausvälitysyhtiö. Lähitaksilla on tärkeä mahdollistajan rooli sen yli 4 000 yrittäjän ja kuljettajan sekä miljoonien asiakkaiden taksitarpeiden välillä, linjaa Lähitaksin hallituksen puheenjohtaja Pasi Rokosa.

- Monna Huvilinnalla ja Mikko Leskelällä on paljon annettavaa niin liikkumisen kokonaiskuvan kuin asiakkaiden tarpeista lähtevän palvelumuotoilun osalta, ja he tunnistavat uusia mahdollisuuksia. Tämän saimme huomata elokuussa pidetyssä ensimmäisessä hallituksen kokouksessa, jatkaa Pasi Rokosa.

- Lähitaksin hallituksessa voin hyödyntää laaja-alaista näkemystäni liikenteen ja matkailun toimialamuutoksista sekä kokemustani asiakkuuksien, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta sekä järjestelmähankkeista. Yrittäjätaustaisena voin havainnoida asioita myös Lähitaksin yrittäjien näkökulmasta, Monna Huvilinna toteaa. 

Monna Huvilinna työskentelee nykyisin Pohjoismaiden suurimman raideinfran rakennusyhtiö NRC Group Finlandin henkilöstöjohtajana.

Mikko Leskelä on toiminut 17 vuotta erilaisissa liiketoiminnan kehittämisen ja strategiatyön tehtävissä muun muassa Nokiassa ja OP-ryhmässä.

- Viimeiset kuusi vuotta Mikko Leskelä on työskennellyt johtotehtävissä palvelumuotoiluun erikoistuneissa konsulttitoimistoissa, joissa hän on tutkinut taksitoimialaa asiakkaiden ja taksinkuljettajien näkökulmista todennäköisesti laajemmin kuin kukaan muu Suomessa, luonnehtii Pasi Rokosa.

- Lähitaksi on tehnyt viime vuosina suuria harppauksia asiakaslähtöisessä palvelukehityksessä, ja on ilo jatkaa strategiatasolla tätä kehitystyötä, kertoo Mikko Leskelä, joka parhaillaan toimii perustamassaan ihmistieteiden soveltamiseen erikoistuneessa strategiakonsulttitoimisto Protoomossa.

Lähitaksi on autoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö, joka palvelee asiakkaita noin 1 500 auton ja yli 4 000 kuljettajan voimin pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Riihimäellä. Lisäksi Etelä-Pohjanmaalla ja Lapin alueella noin 500 taksiyrittäjää hyödyntää Lähitaksin kehittyneitä teknologia- ja välityspalveluita. Lähitaksi on laatusertifioitu taksikeskus.

Lisätiedot:
Pasi Rokosa
Lähitaksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 526 8672

Takaisin