Petri Aarniosta Lähitaksin toimitusjohtajaLähitaksin hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Petri Aarnion. Koulutukseltaan Aarnio on diplomi-insinööri, jonka lisäksi hän on suorittanut eMBA-tutkinnon.

Aarnio tunnetaan pitkän linjan kokeneena johtamisen ammattilaisena, jolla on vahva ja monipuolinen kokemus muun muassa yritysten kehittämisestä ja liikkumispalveluista.

Haimme uudeksi toimitusjohtajaksi henkilöä, joka kykenee viemään Lähitaksia eteenpäin muuttuvassa taksimaailmassa siten, että olemme tulevaisuudessakin yksi isoimmista taksipalveluyhtiöistä Suomessa. Petrin merkittävä työhistoria ja vakuuttava esitys tulevaisuudenkuvasta varmistivat valinnan. Uskomme, että kykenemme Petrin johdolla uudistumaan yhtiönä entistä kilpailukykyisemmäksi taksitoimijaksi, kertoo Lähitaksin hallituksen puheenjohtaja Vesa Vepsä.

Alati kovenevan, kansainvälisen kuljetuspalveluiden markkinakilpailun keskellä Petrillä on erinomainen osaamispohja ja kyvyt Lähitaksin kilpailukyvyn ja organisaation kehittämiseen.

Lähitaksi on yksi Suomen taksimaailman suurimmista, tunnetuimmista sekä vahvimmista taksibrändeistä. Lähitaksin hyvä maine ja taksialan koko palveluketjun pitkällinen tietotaito, antavat organisaatiolle hyvät eväät kilpailukyvyn kehittämiseen. Taksialan yleisistä haasteista huolimatta, kaikkien lähitaksilaisten kannattaa katsoa rohkean positiivisesti tulevaisuuteen. Lähitaksilla on kasvava ja kehittyvä paikkansa kuljetuspalveluiden markkinoilla myös tulevaisuudessa, tiivistää Lähitaksin toimitusjohtajana 2.1.2024 aloittava Petri Aarnio.

Samalla Lähitaksi haluaa esittää kiitoksensa 31.12.2023 asti toimitusjohtajana työskentelevälle Pasi Rokosalle, joka on kaksi kertaa ottanut väliaikaisen vastuun yhtiön toimitusjohtajuudesta erittäin vaativissa tilanteissa.

Lisätiedot:

Takaisin