Rovaniemen Aluetaksi aloittaa yhteistyön Lähitaksin kanssa

Rovaniemen Aluetaksi aloittaa yhteistyön Suomen suurimman taksivälityspalvelun kanssa

Rovaniemen Aluetaksi tarttuu taksilakimuutoksen tarjoamiin mahdollisuuksiin heti lain astuessa voimaan. Yhtiö aloittaa yhteistyön Lähitaksin kanssa 1.7.2018 alkaen. Yhteistyöllä turvataan ja kehitetään nykyisiä palveluja entisestään.

”Meille on tärkeää, että olemme mukana valtakunnallisen Liikenne palveluna -konseptin toteuttamisessa sen eri vaiheissa”, toteaa Rovaniemen Aluetaksi Oy:n Timo Välitalo. ”Liittymälllä Suomen suurimpaan taksivälitysjärjestelmään varmistamme entistäkin paremmat mahdollisuudet palvella taksipalveluja käyttäviä asiakkaitamme. Uusi Lähitaksi-yhteistyö tarjoaa rovaniemeläisille taksiyrittäjille työkaluja uusimuotoisten palveluiden kehittämiseksi ja toteuttamiseksi”.

”Uuden taksilain voimaan astuminen muuttaa toimialaa. Paljon spekuloitu hinta ei välttämättä loppupelissä ole muutoksen merkittävin tekijä vaan se, että autoja on ylipäätään tarjolla enemmän, joka puolestaan heijastuu laatu- ja palvelutarjoomaan. Kuten muillakin aloilla, tämänkin alan jo olemassa olevista brändeistä muutamat tulevat erottautumaan edukseen. Yhteistyö Rovaniemen Aluetaksin kanssa on tärkeää jo 60 vuotta palvelleelle Lähitaksille. Bränditunnettuuden lisäksi yhteistyöllä on merkitystä juurikin tulevaisuuden palvelumallien muotoilussa”, sanoo Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen. 

Lähitaksi-yhteistyön myötä Rovaniemen Aluetaksin autot erottaa Lähitaksi Rovaniemi -tunnuksista. Rovaniemen Aluetaksin välittämien taksien tilausnumero on edelleen sama eli 0200 88000. Myös välittäjät pysyvät samana kuin tähänkin asti. 
 

LISÄTIETOJA

Juha Pentikäinen
Toimitusjohtaja, Lähitaksi Oy
040 86 50 988

Timo Välitalo
Puheenjohtaja, Rovaniemen Aluetaksi Oy
040 5688333

Takaisin