Taksiyrittäjä Mika Myöhänen on Kuukauden Lähitaksilainen

Espoolainen taksiyrittäjämme Mika Myöhänen on mies, joka ajaa käytännössä jokaisen "pokan". Mikan kyytien 96 %:n hyväksymis- ja ajoprosentti kesältä 2022 on Lähitaksin korkein!

Mika on myös hyvämaineinen eikä tilille mahdu negatiivisia palautteita. Myöhänen on siis esimerkillinen Lähitaksilainen ammattilainen ja siitä syystä olemme valinneet hänet elokuun Kuukauden Lähitaksilaiseksi! :o)

Kuka olet Mika?

Olen espoolainen taksiyrittäjä. Taksin ratissa olen ollut neljä vuotta, joista viimeiset kaksi autoilijana. Perheeseeni kuuluu vaimo ja neljä lasta. Silloin harvoin, kun en ole taksini (lataushybridi-volvo) ratissa, rakentelen kaikkea kivaa käsilläni, kokkailen ja kalastelen. 

Mikä on taksiammattilaisuutesi salaisuus?

Ei hölmöillä, kunnioitetaan jokaista tilausta ja muistetaan, että jokaisen tilatun matkan takana on jonkun asiakkaan tarve palvelullemme, tiivistää Myöhäsen Mika.   

Suurenmoiset onnittelut ja kiitokset vielä kerran Mikalle, runsaita kyytejä sekä rutkasti kalaonnea perään! :)

P. S. Palkitsemme joka kuukausi yhden lähitaksilaisen esimerkillisestä työstä. Palkittavia olisi paljon enemmänkin, mutta johonkin se kuuluisa raja on vedettävä. Palkittujen kautta pääset tutustumaan parhaaseen A-ryhmäämme ja taksialan ammattilaisiin, joita alaltamme yhä runsaasti löytyy tai on sellaisiksi rattien takana kasvamassa.   

Takaisin