TeliaSoneran liittymistä loppuu paikannuspalvelut 1.1.2017.

Hyvä asiakkaamme,

Lähitaksin tietoon on tullut, että TeliaSoneran liittymistä loppuu paikannuspalvelu 1.1.2017. Tämä vaikuttaa siten, että TeliaSoneran liittymistä soitettujen puheluiden yhteydessä ei tule puhelimen tukiaseman paikkatietoja, joten emme pysty paikantamaan automaattisesti sijaintianne soittaessanne taksintilauksen numeroon 0100 7301, vaan nämä puhelut ohjautuvat suoran tilauskeskukseemme. Puhelinnumeroon siis voitte soitta kuten ennekin, mutta puhelua emme valitettavasti pysty yhdistämään suoraan kuljettajalle.

Uusi Vuosi on taksien paikannuskyselyiden liikennehuippu, joten Elisa suorittaa TeliaSoneran paikannuksen lopetuksen jo ennen pahinta ruuhkahuippua pe 30.12. klo 14-15.

Muutos voi aiheuttaa ruuhka palvelussamme ja suosittelemmekin käyttämään taksintilaukseen ensisijaisesti Lähitaksin maksutonta mobiilisovellusta. Lähitaksi-sovelluksen pääset lataamaan sovelluskaupoista ja suorat latauslinkit löydät myös kotisivuiltamme.

Mobiilisovellus sekä tilauskeskuksemme suora numero 0100 7300 toimivat kaikissa liittymissä normaalisti.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvia häiriöitä! Suosittelemme myös varautumaan erityisesti uuden vuoden aaton ruuhkaan ajoissa ja kärsivällisyydellä. 

Takaisin