Valopilkku-tilaukset siirtyvät etuajassa Lähitaksille

Valopilkku-tilaukset siirtyvät etuajassa Lähitaksille
 

Helsingin alueella tehdyt Valopilkku-taksitilaukset siirtyvät osittain Lähitaksin autojen hoidettaviksi jo torstaina 16.11. kello 12 alkaen.

”Meillä on teknisesti kaikki valmiina, joten voimme toteuttaa siirron jo tällä viikolla. Tärkeintä on varmistaa, että Valopilkku-palvelu toimii katkeamatta myös Helsingissä”, Lähitaksin tuotantopäällikkö Harri Matveinen sanoo.

Valopilkku on valtakunnallinen taksintilaussovellus, jonka avulla taksin voi tilata helposti älypuhelimella. Helsingissä Valopilkku-palveluntarjoaja on ollut aiemmin Taksi Helsinki, mutta sen irtautuessa palvelun piiristä Valopilkku-tilaukset ohjautuvat jatkossa automaattisesti Lähitaksin autoille. Lähitaksi vastaa entiseen tapaan myös Espoon ja Vantaan sekä 16:n muun Uudenmaan kunnan Valopilkku-tilauksista.

Lähitaksilla on koko pääkaupunkiseudun alueella noin 1250 autoa. Valopilkku-sovelluksen ohella Lähitaksin autoja voi tilata myös yhtiön oman Lähitaksi-puhelinsovelluksen kautta.

 

Lisätietoja:

 toimitusjohtaja Juha Pentikäinen, Lähitaksi Oy, p. 040 865 0988,juha.pentikainen@lahitaksi.fi

tuotantopäällikkö Harri Matveinen, p. 09 477 80 329, harri.matveinen@lahitaksi.fi
 

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on noin 1250 ja kuljettajia yli 4000. Lisätietoja: www.lahitaksi.fi

 

Takaisin