Lähitaksi on olemassa, jotta jokainen pääsee perille

Lähitaksi on olemassa, jotta jokainen pääsee perille. Olemme lähellä, kun on aika avioitua tai lähteä esikoista synnyttämään. Olemme osa koululaisten opintietä ja haemme yritysvieraasi lentokentältä. 

Lähitaksi on kuljetuspalveluyritys. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, turvallisuus ja tehokkuus. Uudellamaalla olemme toimineet jo vuodesta 1965. Ammattikuljettajamme palvelevat myös Riihimäellä ja Lapissa. 

Meitä on reilu 3000 ja autojakin yli 1100. Koulutamme ja kehitämme omaa toimintaamme sekä koko toimialaa. Pyrimme kohti päästötöntä kalustoa ja tarjoamme jokaiselle kuljettajallemme mahdollisuuden hyvään toimeentuloon. 

Lähitaksi on lähellä ilon ja surun, arjen ja juhlan hetkellä. Lähellä ja perille.

 

Palvelut

Palvelemme koko Uudellamaalla, Riihimäellä, Rovaniemellä ja Levillä. Aluekohtaiset hinnastot löydät Hinnasto-sivulta, ja matkasi hinnan voit arvioida hintalaskurilla.

Palveluihimme kuuluu monipuolisten taksipalvelujen tuottaminen asiakkaille, tutustu palveluihin tarkemmin: palvelut kuluttajille ja palvelut yrityksille -sivuilta.

 

Taksialalle töihin?

Haluatko tulla parhaiden joukkoon? Palvelut taksiyrittäjille ja -kuljettajille löydät täältä.

Joulupukkisäätiö

Lähitaksi on Joulupukkisäätiön virallinen taksikumppani. Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia sekä kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta oikeana joulumaana ja Joulupukin kotimaana. Joulupukkisäätiö lisää myös Suomituntemusta ja tätä kautta maailman kiinnostusta suomalaisia arvoja, suomalaisuutta sekä suomalaisia kohtaan.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Lähitaksin ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun yhteistyön tarkoitus on madaltaa verenluovutuksen kynnystä ja jakaa tietoutta verenluovutuksen tärkeydestä Lähitaksin sidosryhmille. Lähitaksin oma VeriRyhmä ”LähiVerta” luovuttaa verta säännöllisesti.

Avainlippu - Suomalaista palvelua

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Lähitaksin palvelu on tuotettu ja työllistää kokonaan Suomessa. Lähitaksi on myös 100% suomalaisesti omistettu.

02 Taksi

Lähitaksi tekee yhteistyötä kotimaisen tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksin kanssa. Lähitaksin kaikki noin 1400 taksia ja lähes 4000 kuljettajaa vastaanottavat Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, Riihimäellä ja Lapissa taksitilauksia 02 Taksin puhelinpalvelun ja sovelluksen kautta.