Tilaa Lähitaksi ennakkoon – nyt koko kesän ajan ilman ennakkotilausmaksua!

Nyt loppui taksin metsästys! Onko sinulla tiedossa meno, josta et voi myöhästyä? Tilaa Lähitaksi jo ennakkoon, ja voit olla huoleti. Kun taksisi tulee sovittuun aikaan sovittuun paikkaan, se helpottaa liikkumistasi kummasti. Ja mikä parasta, tilauksesta ei peritä lainkaan ennakkotilausmaksua 1.6.–31.8.2021. Sinä siis voit tilata auton jo hyvissä ajoin, ja lisäksi säästät selvää rahaa jopa 14 euroa (tila-auto).

Lähitaksin voit tilata tuttuun tapaan numerosta 0100 7300 (1,92 € + 0,25 €/10 s + pvm/mpm). Asiakaspalvelumme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit tilata auton kätevästi ennakkoon myös maksuttomalla Taksini-sovelluksella. Löydät sen puhelimesi sovelluskaupasta. 

Erikoistoiveet, kuten tila-autotilaukset kannattaa tehdä jo tilattavaa kyytiä edeltävänä päivänä. 

Tila-autojen ennakkotilauksissa on rajoituksia perjantain ja lauantain, sekä lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä. Mikäli haluat tehdä ennakkotilauksen tälle välille, tilaus on tehtävä viimeistään samana päivänä klo 21.00 mennessä. Lähitaksi ei vastaa siitä, mikäli ennakkotilaukseen ei ole saatavilla vapaata autoa ruuhkatilanteen, poikkeuksellisten sääolojen tai muun saatavuusongelman aiheuttaman syyn takia.