Yrityskuljetukset sopimuksella

Lähitaksi tarjoaa yrityksille ennakkotilauksella kiinteähintaisia henkilökuljetuksia, edustusajokuljetuksia sekä pakettikuljetuksia laskutuksella.

Kysy myös yrityssopimuksistamme. Ota yhteyttä: myynti@lahitaksi.fi.
 
Pyydä tarjous kätevästi suoraan lomakkeella.
 

Tilauksen hyväksymisen yhteydessä pyydämme laskutustiedot ja tämän jälkeen vahvistamme tilauksen. Tilaus on voimassa vasta tilausvahvistuksen saatuanne.
Myyntipalvelun toimistoaika on arkisin klo 8-16. Suosittelemme tekemään tilauksen vähintään 12 tuntia ennen tilausta ja viimeistään 2 tuntia ennen tilausta toimistoaikana. Tilauksia on mahdollista tehdä myös lyhyemmällä aikarajalla, mutta tällöin emme voi taata onnistunutta tilausprosessia. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tilausta puhelimitse numeroon 0100 84262 tai aiemmin, mikäli tilausvahvistuksessa on näin määritelty. Peruuttamattomasta tilauksesta perimme kuljetuksen hinnan. Voitte tiedustella kauttamme myös suuremman henkilömäärän kuljetuksia. Yli 8 henkilön kuljetuksien tarjouspyynnöt pyydämme vähintään 72 tuntia ennen tilausaikaa toimistoaikana. Kuljetuksen yhteydessä esiintyvästä ylimääräisestä odotusajasta perimme hinnastomme mukaisen odostusmaksun.

Tilaajan tiedot

Kuljetuksen tiedot

Lisätiedot