Företag

Lähitaksi förmedlar taxibilar  24 h i dygne  alla dagar året runt i Helsingfors huvudstadsregionen och Uusimaa. Vår motto är att fullfölja kundernas önskemål på ett lätt, snabbt och framförallt vänligt sätt. Vi opererar också på Helsingfors-Vanda flygplatsen.

Lähitaksi grundades 1965. Till en början medverkade 90 bilister i verksamheten. Idag omfattar Lähitaksi 24 kommuner och över 1500 taxibilar.

HIFK Fotboll

HIFK Fotboll on perinteikäs helsinkiläinen jalkapalloseura. Lähitaksi ja HIFK yhteistyössä rakentavat urheilukulttuuria ja tulevaisuuden tähtiä!

WWF

Lähitaksi on WWF:n ystäväyritys. Jokainen yritys voi vaikuttaa luonnon ja ihmisten hyvinvointiin. Ystäväyritykset tukevat WWF:n pitkäjänteistä työtä luonnon hyväksi Suomessa ja maailmalla. Yhdessä saamme enemmän aikaan!

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Lähitaksin ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun yhteistyön tarkoitus on madaltaa verenluovutuksen kynnystä ja jakaa tietoutta verenluovutuksen tärkeydestä Lähitaksin sidosryhmille. Lähitaksin oma VeriRyhmä ”LähiVerta” luovuttaa verta säännöllisesti.

Whim by MaaS Global

Whim on suomalainen mobiilisovellus, joka tuo yhteen taksit, joukkoliikenteen, autot ja muut liikkumispalvelut. Lähitaksi ja Whim pyrkivät yhteistyössä kehittämään tulevaisuuden taksipalveluita ja tuomaan uusia digitaalisia palveluita asiakkailleen.”

Kansainvälinen hiihtokoulu

Lähitaksi tarjoaa talvella 2018 kuljetukset Kansainvälisen hiihtokoulun oppilaille pääkaupunkiseudulla. Hiihtokoulu perehdyttää maahanmuuttajalapsia talviseen harrastukseen ja auttaa näin kotoutumisessa suomalaiseen yhteiskuntaan. Kansainvälinen hiihtokoulu tekee arvokasta työtä, ja Lähitaksi haluaa olla omalta osaltaan tukemassa tällaista hyvää asiaa ja toimia yhteiskuntavastuullisesti.