Företag

Lähitaksi förmedlar taxibilar  24 h i dygne  alla dagar året runt i Helsingfors huvudstadsregionen och Uusimaa. Vår motto är att fullfölja kundernas önskemål på ett lätt, snabbt och framförallt vänligt sätt. Vi opererar också på Helsingfors-Vanda flygplatsen.

Lähitaksi grundades 1965. Till en början medverkade 90 bilister i verksamheten. Idag omfattar Lähitaksi 24 kommuner och ca. 1400 taxibilar.

Joulupukkisäätiö

Lähitaksi on Joulupukkisäätiön virallinen taksikumppani. Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia sekä kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta oikeana joulumaana ja Joulupukin kotimaana. Joulupukkisäätiö lisää myös Suomituntemusta ja tätä kautta maailman kiinnostusta suomalaisia arvoja, suomalaisuutta sekä suomalaisia kohtaan.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Lähitaksin ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun yhteistyön tarkoitus on madaltaa verenluovutuksen kynnystä ja jakaa tietoutta verenluovutuksen tärkeydestä Lähitaksin sidosryhmille. Lähitaksin oma VeriRyhmä ”LähiVerta” luovuttaa verta säännöllisesti.

Avainlippu - Suomalaista palvelua

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Lähitaksin palvelu on tuotettu ja työllistää kokonaan Suomessa. Lähitaksi on myös 100% suomalaisesti omistettu.

02 Taksi

Lähitaksi tekee yhteistyötä kotimaisen tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksin kanssa. Lähitaksin kaikki noin 1400 taksia ja lähes 4000 kuljettajaa vastaanottavat Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, Riihimäellä ja Lapissa taksitilauksia 02 Taksin puhelinpalvelun ja sovelluksen kautta.